Pirmi žingsniai į vyno pasaulį

Kategorija: Teminės degustacijos | 0

Nuo ko priklauso vyno spalva, aromatai ir skonis?
Kaip atpažinti kokybišką vyną?
Kokios pačios populiariausios vynuogės ir kur jos paplitę?
Kaip laikyti, patiekti ir su kokiu maistu derinti vyną?

Pakalbėsime ir apie vyno mitus, kurie daugelį pradedančiųjų vynomanų klaidina: “Raudonasis vynas turi būti patiekiamas kambario temperatūroje”, “Baltasis vynas netinka išlaikymui”, “Šaukštelis šampano butelyje išlaiko burbuliukus”, “Įlinkis butelio dugne – gero vyno ženklas”, “Senas vynas visada yra geresnis” ir t.t.

Net nepajusite, kaip pirmieji žingsniai įves Jus į vis labiau besiplečiantį vyno pasaulį.

Degustacijų pasirinkimas:

  1. 4 skirtingi baltieji vynai
  2. 4 skirtingi raudonieji vynai
  3. 2 baltieji ir 2 raudonieji vynai
  4. 3 baltieji ir 3 raudonieji vynai
  5. 2 baltieji, 2 rožiniai ir 2 raudonieji vynai

Palikite komentarą