Šampanas ir putojantis vynas

Kategorija: Vyno mokymai | 0

Kiekvienas šampanas yra putojantis vynas, bet ne kiekvienas putojantis vynas yra šampanas!

 

Šis pamokų ciklas – apie populiariausius pasaulio putojančius vynus, jų patiekimą ir laikymą, potencialą, derinimą su maistu, išskirtinumą ir, be abejo, skonį ir aromatus.

 

  1. Prosecco

Kad Prosecco populiariausias itališkas putojantis gėrimas, turbūt, aišku kiekvienam, mėgstančiam gaivius ir lengvus burbuliukus. Tačiau ar žinote, kur yra geriausios Prosecco zonos ir ką pasako Prosecco etiketė?

  1. Cava

Ką žinome apie žaismingais burbuliukais žaižaruojančią Cava? Kuo ji skiriasi nuo kitų putojančių gėrimų? Kodėl ispanai sugalvojo pagaminti moderniąją Cava ir kuo ji skiriasi nuo tradicinės?

  1. Cremant

Cremant įvairenybių pažintis keliaujant ne tik Prancūzijos regionais. Kuris Cremant pripažįstamas geriausiu ir kurio geriau net neragauti? Kaip skaityti Cremant butelio etiketę ir ko tikėtis iš Cremant, pagamintų skirtinguose regionuose!?

  1. Champagne

Šampano didybė ir kokybės išskirtinumas, įvairovė ir klasifikacija, potencialas ir  gamybos subtilybės, atsakančios į klausimą „Kodėl šis gėrimas toks brangus“?

 

▪Mokymų trukmė – 4 pamokos, kurių metu padegustuosime per 20 skirtingų putojančių vynų.
▪Mokymai vyksta kartą per savaitę, nuo 18:00 iki 20:00 val. (vietą patikslinsime).
▪”Šampanas ir putojantys vynai” mokymų kaina – 170 Eur/asm.

Laukiame Jūsų!

Registruokitės tel: 8 615 35162 arba email: info@gourmetstudija.lt

Palikite komentarą